Når er fristen for skattefri omdanning?

Ny lovendring åpner for skattefri omdanning fra NUF til AS. Men det er en hake! Omdanningen må skje innen 01. juli 2014, og selv om dette kan høres ut som rikelig med tid er det snarere motsatt. En omdanning involverer både regnskapsfører og revisor, og januar til august er deres travleste måneder i løpet av hele året.


Bestill innen 01.03 for å være sikret en ledig plass.

Det er begrenset med kapasitet for skattefri omdanning og vi har derfor satt siste frist for bestilling 01.03. Pris for skattefri omdanning: kr. 20 000,- + MVA.
Ring oss på 22 00 80 70 dersom fristen er gått ut, så skal vi se om vi kan hjelpe deg.

Snakk med en ekspert Bestill skattefri omdanning

Kom tidlig i gang med skattefri omdanning så du rekker fristen!

"Førstemann til mølla"
Det er begrenset med ledige plasser og kun de første som bestiller skattefri omdanning er garantert å få sitt selskap omdannet. Du som NUF-eier kan ikke forholde deg til myndighetenes frist fordi det er regnskapsfører og revisor som skal gjøre jobben, og det er deres kapasitet som er avgjørende. Av 12 000 registrerte NUF selskaper har vi kapasitet til 400 omdanninger. Er du blant de første til mølla så skal vi ha kontroll på myndighetenes tidsvindu og få ditt firma skattefritt omdannet innen 01. juli 2015.

- Det er avgjørende at din regnskapsfører planlegger for et komplett og ferdig avstemt regnskap innen 01.03.2015.

Snakk med en ekspert Bestill skattefri omdanning

Kan du utdype hvorfor jeg ikke kan forholde meg til myndighetenes frist?
Svar: Myndighetenes frist for skattefri omdanning er 01. juli, men dette er ikke en frist du kan forholde deg til fordi svært få regnskapsførere har gjort ferdig regnskapet for sine kunder før mars/april, i mange tilfeller ikke før fristen for ligningspapirer går ut 31.mai. For at vi skal rekke å omdanne selskapet innen myndighetenes frist er det derfor nødvendig at regnskapet ditt er klart innen 01.03.2015.


Er du usikker? La oss gjøre en vurdering

Bestill en vurdering
Vi har forståelse for at det kan være vanskelig å vurdere om man tilfredsstiller myndighetenes krav og samtidig kommer inn under fastpris vilkårene. Derfor har vi et tilbud på vurdering av ditt regnskap ved å sende oss følgende:

  • Ligningsoppgaver for 2013
  • Saldobalanse for 2013
  • Saldobalanse for 2014 (frem til siste oppdaterte mnd).
  • Selskapsbeskrivelse

Etter ca. en uke etter at vi har mottatt disse dokumentene vil du få vår vurdering. Denne vurderingen vil gi deg svar på følgende:

  • Hvorvidt du tilfredsstiller myndighetenes krav til skattefri omdanning.
  • Hvorvidt du tilfredsstiller våre krav til fastpris, og
  • et konkret pristilbud dersom du faller utenfor fastpris tilbudet.

Snakk med en ekspert Bestill vurdering

Du får fratrekk for denne kostnaden ved bestilling av skattefri omdanning senere. Rabattkoden tilsendes sammen med vurderingen og må benyttes innen 10 dager etter at den er mottatt.